AlfaTV myy kuntavaaliaikaa puolueille

AlfaTV myy kuntavaalien alla lähetysaikaa eduskuntapuolueille.


 

Kaupallisena yhteistyönä AlfaTV mahdollistaa kaikille eduskuntapuolueille tunnin mittaisen suoran lähetyksen parhaimpaan katseluaikaan. Kyseessä on sarja, joka kulkee nimellä Kohti kuntavaaleja.

 

Jaksoissa puolueet voivat esittäytyä ja avata katsojille omia vaaliteemojaan. Ohjelman sisällöstä ja vieraista vastaavat puolueet itse. AlfaTV toteuttaa kuvauksen, ohjauksen, lavastuksen ja editoinnin. Kaikille yhdeksälle eduskuntapuolueelle tarjotaan tasapuolinen mahdollisuus televisionäkyvyyteen.

 

– Asiaa on kysytty meiltä ja haluamme näin vastata puolueiden halukkuuteen tuottaa omaa ohjelmasisältöä. Emme ole sitoutuneet minkään puolueen poliittiseen agendaan. Siksi toivomme, että mahdollisimman moni eduskuntapuolue lähtisi tähän mukaan, AlfaTV:n toimitusjohtaja Hannu Haukka sanoo.

 

Suorat lähetykset kuvataan viikoilla 13 ja 14 arki-iltaisin klo 18.00 – 19.00 AlfaTV:n uudella studiotalolla Keravalla. Tarjous tunnin mittaisesta ohjelma-ajasta on esitetty puolueille ja esitysajat myönnetään tilausjärjestyksessä.

 

– Kyseessä on ainutlaatuinen ohjelmakonsepti, jossa puolueiden oma ääni pääsee vahvasti esille. Tämä on mielenkiintoinen kokeilu meille kaikille. Jos kokeilu osoittautuu toimivaksi, harkitsemme saman konseptin käyttämistä muiden vaalien yhteydessä, Hannu Haukka sanoo.

 

Vahvassa kasvussa oleva AlfaTV julkaisee kotimaiselle yleisölle monipuolisia ja kiinnostavia sisältöjä, erityisesti ajankohtaisohjelmia, kulttuuria ja viihdettä. Kanava haluaa profiloitua yhteiskunnallisesti vaikuttavaksi asia- ja kulttuurikanavaksi.

 

Kuntavaalit järjestetään huhtikuussa 2021.

 

AlfaTV kertoi asiasta tiedotteessaan 29.1.2021.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Verkkokauppa.com uudistaa verkkokauppansa