S-ryhmä ja K-ryhmä luotetuimmat päivittäistavaraketjut

S-ryhmä on säilyttänyt asemansa luotetuimpana päivittäistavarakaupan ketjuna Suomessa. Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa K-ryhmään ja kolmanneksi eniten Lidliin.


 

S-ryhmä on säilyttänyt asemansa luotetuimpana päivittäistavarakaupan ketjuna Suomessa. Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa K-ryhmään ja kolmanneksi eniten Lidliin. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

 

Päivittäistavaraketjujen kolmen kärki säilyi ennallaan vuosi sitten tehtyyn tutkimukseen verrattuna.

 

S-ryhmän nimesi eniten luottamakseen ketjuksi 53,6 prosenttia vastaajista, kun vuosi sitten luottaneita oli 50,9 prosenttia. K-ryhmään luotti eniten 23,8 prosenttia vastaajista, kun vuosi sitten osuus oli 28,6 prosenttia. Lidliin luotti nyt 19,5 prosenttia vastaajista, kun vuosi sitten vastaava luku oli 15,8 prosenttia.

 

Näin tutkimus tehtiin

 

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella viime vuoden lopulla. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2072 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

 

Valitut Palat on osa Reader’s Digestin kansainvälistä lehtiperhettä.

 

Valitut Palat kertoi asiasta tiedotteessaan 11.5.2021.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää