Valveen hallitukseen Annamarja Paloheimo ja Jouni Heinonen

Markkinointiyhtiö Valve Groupin hallitukseen on kutsuttu uusina jäseninä Annamarja Paloheimo ja Jouni Heinonen.


 

Markkinointiyhtiö Valve Groupin hallitukseen on kutsuttu uusina jäseninä Annamarja Paloheimo ja Jouni Heinonen.

Annamarja Paloheimo on kokenut liiketoimintajohtaja ja juristi, joka tuo hallitukseen vahvaa liiketoimintakehitys-, rahoitus- ja henkilöstöosaamista. Hän toimii Nordea Suomen henkilöasiakkaat-liiketoiminnan ja keskitettyjen yksiköiden henkilöstöstä vastaavana johtajana. Jouni Heinosella on vahva kokemus kulttuurin- ja maineenrakentamisesta sekä liiketoimintamallien ja prosessien kehittämisestä eri liiketoiminta-alueilla. Hän työskentelee Senior Advisorina strategian ja johtamisen neuvonantamiseen erikoistuneessa Rohjeta Advisorsissa. Sekä Annamarja että Jouni ovat myös kokeneita hallitusammattilaisia.

"Olen ylpeä päästessäni mukaan Valveen hallitukseen nyt kun yhtiö ottaa seuraavia kehitysaskeleitaan erittäin kiinnostavalla kasvupolullaan”, sanoo Annamarja Paloheimo.

”Valve yhdistää ainutlaatuisella tavalla markkinoinnin, viestinnän ja modernin teknologian osaamista. Uskon, että yhdistelmä on voittava resepti yritys- ja yhteisöasiakkaiden tunnettuuden, vaikuttamisen ja kasvun aikaansaamiseksi neljännen teollisen vallankumouksen haastavassa toimintaympäristössä”, toteaa Jouni Heinonen.

Valve Groupin toimitusjohtaja Jorma Maaninka: "On hienoa saada Annamarjan ja Jounin kaltaiset osaajat tiimiimme. Heidän persoonansa ja liiketoiminta- ja hallitusosaaminen sekä kokemus eri liiketoiminta-alueilta, mukaan lukien markkinointi ja viestintä, auttaa meitä haastamaan paitsi itseämme myös koko toimialaa rakentamaan entistä parempaa asiakaskohtaamista."

Valve Groupin hallituksessa muina jäseninä jatkavat puheenjohtajana KTM Kati Peltomaa sekä jäsenenä ekonomi, Partner Christian Jakovlew.

Valve kertoi asiasta tiedotteessaan 6.5.2021.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää