Ad ja Fixus luotetuimmat autokorjaamot 2021


Ad-ketju on Valittujen Palojen Luotetuin Merkki -tutkimuksen mukaan luotetuin autokorjaamoketju Suomessa 2021. Kuva: Ad Finland


 

Ad ja Fixus ovat luotetuimmat autokorjaamoketjut Suomessa. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

 

Kolmannella sijalla autohuolto-/korjaamoketjujen luottamusvertailussa on Toyotan merkkihuolto, neljäntenä on Mekonomen, viidentenä Autoasi, kuudentena Motonet ja seitsemäntenä Atoy.

 

Autohuolto-/korjaamoketjut olivat nyt ensimmäistä kertaa mukana Luotetuin Merkki -kyselyssä.

 

Ad:n nimesi luotetuimmaksi ketjuksi 7,6 prosenttia vastaajista. Fixus sai 6,8 prosentin kannatuksen ja Toyota 5,5 prosentin kannatuksen.

 

Näin tutkimus tehtiin

 

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella viime vuoden lopulla. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2072 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

 

Luotetuimmat autohuolto-/korjaamoketjut 2021

 

1.Ad

2.Fixus

3.Toyota

4.Mekonomen

5.Autoasi

6.Motonet

7.Atoy

8.Laakkonen

9.Delta Auto

10.Vianor

 

Valitut Palat kertoi asiasta tiedotteessaan 27.4.2021.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää