F1-kuskin ryöstöstä laaja julkisuus kellomerkille

 

The Guardian -lehti arvioi Lando Norrisilta ryöstetyn kellon arvoksi noin 50 000 euroa.


 

Formulatalli McLarenin brittikuljettajalta Lando Norrisilta ryöstettiin arvokas rannekello, kun hän oli poistumassa sunnuntaina 11.7.2021 jalkapallon EM-kisojen loppuottelusta Lontoon Wembleyssä, jossa kohtasivat finaalissa Englanti ja Italia.

 

Useat tiedotusvälineet raportoivat ryöstöstä, joka silminnäkijöiden mukaan tapahtui Wembleyn stadionin läheisyydessä olevalla parkkipaikalla. Norris säilyi välikohtauksessa vahingoittumattomana.

 

Tiedotusvälineiden mukaan Norrisin ranteesta napattiin arvokas rannekello, jonka merkki on Richard Mille. Siinä on McClarenin formulatallin väreihin sopiva oranssi väritys sekä kellotaulun kehyksessä että rannekkeessa.

 

Richard Mille on ilmeisen suosittu formulakuljettajien keskuudessa, koska Norrisin lisäksi muun muassa Charles LeClercin on nähty käyttävän kyseistä, oman tallinsa väreihin sovitettua rannekelloa. Kellovalmistajan kannalta Norrisin kohdalle osunut ikävä rikos on lottovoitto, koska asian laajan uutisoinnin ansiosta Richard Mille -kellomerkki sai runsaasti ilmaista julkisuutta.

 

The Guardian -lehti arvioi Norrisin kellon arvoksi noin 50 000 euroa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää