Pepsodent luotetuin hammastahna 2021

 

Leveästä hymystään tunnettu artisti Elastinen on toiminut mainoskasvona Pepsodentille, joka oli jälleen luotetuin hammastahnamerkki Valittujen Palojen Luotetuin Merkki -tutkimuksessa.


 

Pepsodent on luotetuin hammastahnamerkki Suomessa 2021.

Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Colgateen ja kolmanneksi eniten Oral-B:hen. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

 

Pepsodent oli ykkönen ja Colgate kakkonen myös vuosi sitten teetetyssä vastaavassa kyselyssä, mutta nyt kolmanneksi tulleen Oral-B:n sijoitus oli vuosi sitten neljäs.

 

Neljäntenä hammastahnamerkkien luottamuskyselyssä oli nyt Sensodyne, joka oli vuosi sitten kyselyssä viidentenä. Viidentenä kyselyssä oli Elmex, joka oli vuosi sitten kolmantena.

 

Näin tutkimus tehtiin

 

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella viime vuoden lopulla. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2072 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

 

Luotetuimmat hammastahnamerkit Suomessa 2021 (suluissa vuosi 2020)

 

1. Pepsodent (1)

2. Colgate (2)

3. Oral-B (4)

4. Sensodyne (5)

5. Elmex (3)

 

Valitut Palat on osa Reader’s Digestin kansainvälistä lehtiperhettä.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Verkkokauppa.com uudistaa verkkokauppansa