Helen luotetuin sähköyhtiö 2021 -tutkimus

 

Helen (entinen Helsingin Energia) on luotetuin sähköenergia-alan tuotemerkki Suomessa. Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Fortumiin ja kolmanneksi eniten Vattenfalliin.


 

Helen (entinen Helsingin Energia) on luotetuin sähköenergia-alan tuotemerkki Suomessa. Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Fortumiin ja kolmanneksi eniten Vattenfalliin. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

 

Vuosi sitten tehdyssä tutkimuksessa Fortum oli ykkönen, Helen kakkonen ja Vattenfall kolmonen.

 

Neljäntenä kyselyssä oli vuonna 2020 toimintansa aloittanut Oomi Energia, joka on Vantaan Energian ja kymmenen muun yrityksen omistama yhtiö.

 

Loiste säilytti kyselyssä viidennen sijansa. Kuudentena oli Tampereen Sähkölaitos, joka oli vuosi sitten seitsemäntenä. Seitsemäntenä oli Väre, joka oli vuosi sitten sijalla 11. Vaasan Sähkö nousi sijalle 8 oltuaan vuosi sitten sijalla 9. Vantaan Energia oli sijalla 9 oltuaan vuosi sitten sijalla 4.

 

Näin tutkimus tehtiin

 

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella viime vuoden lopulla. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2072 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

 

Luotetuimmat sähköyhtiöt Suomessa 2021 (suluissa vuosi 2020)

 

1.Helen (2)

2.Fortum (1)

3.Vattenfall (3)

4.Oomi (-)

5.Loiste (5)

6.Tampereen Sähkölaitos (7)

7.Väre (11)

8.Vaasan Sähkö (9)

9.Vantaan Energia (4)

 

Valitut Palat kertoi asiasta tiedotteessaan 29.4.2021.

 

Valitut Palat on osa Reader’s Digestin kansainvälistä lehtiperhettä.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää