Smeg esitteli Coca-Cola-jääkaapin

 


Smeg Fab Unity jääkaapin hienostunut ulkoasu huokuu Coca-Colan innoittamaa taidetta ja 70-lukua psykedeelisine kuvioineen.


 

Coca-Colan ikonisen Harmony-mainoksen 50-vuotispäivän kunniaksi luotu SMEG FAB “Unity” -jääkaappia on valmistettu rajoitettu erä ja se on osa Coca-Colan vuoden 1971 Unity-kokoelmaa. Jokaisella rajoitetun erän tuotteella on virallinen numeroitu kyltti sen aitouden osoittamiseksi.

 

Coca-Colan rakastettu tv-mainos esitettiin vuonna 1971 ja siinä oli monenkirjava ryhmä nuoria laulamassa yhdessä italialaisen kukkulan laella. Osa laulun sanoista nousi, kuten nykyään sanottaisiin, viraaliksi: ”I’d like to teach the world to sing, in perfect harmony.” Globaalin kulttuurimuutoksen aikana kuvattu mainos oli aikansa uraauurtava. Yhtenäisyyden sanoma varsinkin vaikeina aikoina on jotain, joka resonoi tänään yhtä voimakkaasti kuin viisikymmentä vuotta sitten.

Smeg Fab Unity jääkaapin hienostunut ulkoasu huokuu Coca-Colan innoittamaa taidetta ja 70-lukua psykedeelisine kuvioineen. Väreillä ilotteleva, hauskasti kuvioitu kokonaisuus kutsuu pitämään virvoittavan juomatauon.

Kaarevat linjat ja tyylikkäät yksityiskohdat ovat asioita, jotka löydät FAB28 sarjan jääkaapeista.  Vaikka FAB28 sarjan jääkaapit ovat tyylikkäitä, ei sei tarkoita sitä, etteivät ne olisi edistyksellisiä teknisesti. Pakastinlokeron 26 litraa mukaan luettuna, tilavuutta löytyy huikeat 270 litraa ja jääkaapissa on myös 21 litran 0-zone laatikko. Värivaihtoehtoja löytyy laaja valikoima. Tämä Smegin FAB28 sarjan jääkaappi toivottaa sinut ja vieraasi aina tyylikkäästi tervetulleeksi kotiin tai töihin.

Smegin 50-luvun retrovalikoima noudattaa erehtymättömästi klassista muotoilua, jonka kaarevat linjat ja eloisat värit yhdistyvät täydellisesti huippuluokan moderniin teknologiaan. Voidaan sanoa, että tämä Smegin sisäisen suunnittelustudion kehittämä tuotelinja on ratkaisevasti muuttanut kodinkoneita koskevaa ajattelutapaamme. Tavanomaiset, massatuotetut vapaasti seisovat koneet ovat saaneet tehdä tilaa näille todellisille tyyli-ikoneille.

 

Smeg x Coca-Cola Unity jääkaappi FAB28RDUN

  • Limited Edition
  • Korkeus 153 cm
  • Oven kätisyys: oikea
  • Tilavuus 244 l / 26 l
  • 21 L Life Plus Zone
  • Erittäin hiljainen 38 dB
  • LED-valo

Jälleenmyynti ja suositusvähittäishinta: 
Verkkokauppa.com, 2695€

 

Suomen Sähkötuonti Oy kertoi asiasta tiedotteessaan 13.12.2021.

 



 


 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää