Gigantti listasi kevään lahjavinkit

Kuulokkeet on yksi kevään 2022 suosituista lahjavinkeistä.


 

Vapaus opinnoista koittaa kevätlukukauden päätteeksi monille kouluistaan valmistuville lauantaina 4. kesäkuuta 2022. Kokosimme vinkit tämän kevään kiinnostavimpiin suosikkilahjoihin Gigantin myyntipäälliköiden avustamina. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Michael Korsin elegantti älykello, jokaisen gamerin unelma VR-lasit tai tulevien opintojen tueksi digitaalinen reMarkable-muistikirja?

Tyylitietoiselle liikkujalle

Urheilu- ja älykelloissa ei enää tarvitse tehdä kompromissia ominaisuuksien ja ulkonäön välillä. Erityisesti juoksijoille suunnattujen Polarin laatumallien, Pacerin ja Pacer Pron, muotoilussa on panostettu keveyteen ja yksityiskohtiin. Ylellisyyttä arvostavan ranteeseen puolestaan istuu muotibrändi Michael Korsin älykello, jonka voisi bongata yhtä hyvin Voguen sivuilta kuin huippu-urheilijan ranteesta.

Tuleviin opintoihin

Monen valmistujan mielessä siintävät jo juhlahumussa tulevat opinto- ja urasuunnitelmat. Maailman ohuin tabletti, vain 4,7 mm:n paksuinen reMarkable, on digitaalinen muistikirja, jonka käyttäminen tuntuu kuin kirjoittaisi kynällä paperille. Sen avulla voi koota muistiinpanot yhteen, lukea PDF:iä ja e-kirjoja, ja muuttaa kirjoitetut muistiinpanot editoitavaksi tekstiksi, joita voi lähetellä sähköpostitse. Superkätevän reMarkable 2:n maailmaan pääsee sukeltamaan myös esittelyvideolta täältä.

Elämyksellistä gamerille

Mikäpä ilahduttaisi innokasta pelaajaa enemmän kuin pelaamiseen tarkoitettu uusin teknologia! Gaming-kokemuksen uudelle tasolle vievät VR-tuotteet, kuten Oculus Quest 2 VR-lasit, ovat takuuvarma hittituote. Jos virtuaalitodellisuus ei iske lahjottavan gamerin pelihermoon, on uusi pelinäyttö käytännöllisen takuuvarma valinta. Esimerkiksi kaarevan näytön avulla pelaaja pystyy seuraamaan koko pelikenttää helposti rikkomatta keskittymistään.

Musiikin aisapariksi

Oli kyse sitten musiikista, äänikirjoista tai podcasteista, on kannettavuus nykyään kuuntelukokemuksessa valttia. Kuulokkeista suosituimpia malleja ovat Gigantissa jo pitkään olleet täysin langattomat nappikuulokkeet, joita löytyy useasta eri hintaluokasta. Sangallisissa kuulokkeissa puolestaan arvostetaan vastameluominaisuutta, joka sulkee häiriöäänet ulkopuolelle. Kaiuttimissa erityisesti kesää vasten suosittuja ovat kannettavat mallit, jotka kulkevat mukana niin puistoon, mökille kuin vaikkapa purjehtimaan.

Lahjojen klassikkoainesta

Klassikkolahjat ovat varmoja valintoja silloinkin, kun lahjan saaja ei ole se tutuin. Puhelinmalleista erityisen kiitettyjä ovat tällä hetkellä Samsung Galaxyn A-sarja ja Applen iPhone13-puhelimet. Toivottuun puhelimeen hyvä lisä on näytönsuoja, suojakuoret tai Gigantin myymälöistä saatava puhelimen nanokalvoitus, joka suojaa kosketusnäyttöä kolhuilta ja naarmuilta. Mikäli ennalta valitun tuotteen ostaminen epäilyttää, voi hyvä vaihtoehto olla lahjakortti. Gigantin lahjakortti on voimassa peräti 36 kuukautta ostopäivästä, ja sen voi käyttää niin myymälässä kuin verkkokaupassakin.

Gigantti kertoi asiasta tiedotteessaan 24.5.2022.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää