Stockmann avasi lahjalistapalvelun verkkokauppaan

Stockmann on avannut uuden palvelun verkkokauppaansa: Stockmannin verkkokaupassa voi nyt luoda lahjalistan juhlia varten. Lisäksi Stockmann tarjoaa lahjapaketointimahdollisuuden verkossa.


 

Järjestätkö häät, valmistujaiset, ylioppilas- tai rippijuhlat? Vieraiden lahjapulmia helpottamaan Stockmann on avannut uuden palvelun verkkokauppaansa: Stockmannin verkkokaupassa voi nyt luoda lahjalistan juhlia varten. Lisäksi Stockmann tarjoaa lahjapaketointimahdollisuuden verkossa. Verkkokauppa toimii sujuvasti myös mobiilissa, joka on yhä useamman asiakkaan kanava tehdä ostoksia ja hakea inspiraatiota.

Kevään ja kesän juhlakausi on ovella. Juhlakautta varten Stockmann on laajentanut verkkokaupan palvelutarjoamaansa mahdollistaen siellä asiakkailleen nyt esimerkiksi lahjalistojen tekemisen.  Entuudestaan tuttu lahjapaketointimahdollisuus verkossa on ollut pitkään suosittu palvelumuoto ja korostuu juhlakausina.

”Lahjalistat verkossa ovat uusi palvelumuoto verkkokaupassamme. Kokoamalla toiveet lahjalistalle jokainen varmistaa, että saa juuri itsensä näköisiä lahjoja. Palvelu helpottaa myös kutsuvieraiden valmistautumista juhlakauteen,” kertoo Roosa Antila, Head of Ecommerce Sales, Stockmannilta.

Lahjalistana toimii Stockmannin verkkokaupan tuttu toivelista, johon on tänä keväänä tuotu uusia ominaisuuksia: asiakas voi nyt luoda useamman toivelistan, nimetä omia listoja ja jakaa listan juhlavieraille. Toivelistan voi luoda, kun on kirjautunut sisään verkkokauppaan MyStockmann-jäsenenä.

”Juhlavieraille voi lähettää linkin toivelistaan esimerkiksi sähköpostilla. Toivelistalta juhlavieras voi lisätä lahjan verkkokaupassa suoraan ostoskoriinsa. Tämän jälkeen kyseinen tuote näkyy lahjalistalla varattuna. Näin kaikki toivelistan käyttäjät näkevät kätevästi, mitkä lahjatoiveet on jo toteutettu”, ohjeistaa Antila.

Lahjalistan lisäksi Stockmannin verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen premium-tasoisia lahjapaketteja kolmessa eri koossa. Tämä on ollut suosittu palvelumuoto.

”Verkkokaupastamme voi tilata lahjan valmiiksi paketoituna ja kortilla varustettuna. Jos ei pääse ojentamaan lahjaa henkilökohtaisesti, voi lahjapaketin lähettää vaikka suoraan sankarin kotiovelle”, vinkkaa Antila.

Inspiraatiota ja valmiiksi kuratoituja lahjaideoita eri juhliin

Stockmann on koonnut asiakkailleen verkkokauppaansa erilaisia lahjalistoja, inspiraatioita ja valmiiksi kuratoituja, ajankohtaisia lahjaideoita jokaiseen kevään ja kesän juhlaan. Tänäkin keväänä ja kesänä erityisesti design-klassikot, ajattomat asusteet ja ylelliset kodintekstiilit ovat suosittuja lahjoja ja ilahduttavat lahjan saajaa vielä vuosien jälkeenkin.

”Ystävän tai perheenjäsenen tärkeän päivän juhlistaminen on ihanaa, mutta sopivan lahjan valinta saattaa olla välillä haasteellista. Avuksi yleisimpiin lahjapulmiin olemme koonneet yhteen runsaasti lahjaideoita verkkokaupassamme, joista voit poimia parhaat vinkit. Laajassa valikoimassamme on valinnanvaraa moneen makuun”, vinkkaa Antila.

 

Muita Stockmannin palveluita, jotka auttavat juhliin valmistautuessa
 

Muotipalvelumme auttaa, jos kaipaat vinkkejä ikimuistoisen juhlalookin luomiseen. Ammattitaitoiset muotineuvojamme ratkaisevat hankalimmatkin asukriisit ja auttavat löytämään juuri toiveittesi mukaisen juhla-asun kaikkiin tilaisuuksiin.

Ompelupalvelumme puolestaan muokkaa tarvittaessa uuden juhlavaatteesi tai vanhan suosikkisi täydellisesti istuvaksi, ja mittavaatepalvelustamme voit teettää täsmälleen toiveittesi ja mittojesi mukaisen puvun tai vaikka juhlapaidan.

Kauneuspalvelustamme saat parhaat vinkit juhlameikkiin ja -kampaukseen, ja kosmetiikkaneuvojan avulla löydät helposti itsellesi sopivat tuotteet. Tarvittaessa kauneuspalvelumme ammattilaiset myös loihtivat kasvoillesi kestävän ja kauniin juhlameikin.

Lahjapalvelumme avulla löydät taatusti täydellisen lahjan jokaiseen tilanteeseen. Huolehdimme lahjan paketoimisesta ja toimitamme sen vaikka suoraan lahjansaajalle.

 

Stockmann kertoi asiasta tiedotteessaan 20.5.2022.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää