HK ja Palloliitto yhteistyöhön

Kuluttajille ja jalkapallon ystäville yhteistyö näkyy legendaarisen ja tunnetun HK®-tuotemerkin kautta.


 

Pohjoiseurooppalainen ruokatalo HKScan ja Suomen Palloliitto aloittavat monivuotisen yhteistyön, jonka tavoitteena on tukea suomalaista jalkapalloilua ruohonjuuritasolta aina kansainväliselle huipputasolle asti. Kuluttajille ja jalkapallon ystäville yhteistyö näkyy legendaarisen ja tunnetun HK®-tuotemerkin kautta. HK haluaa tuoda suomalaisille jalkapalloperheille maistuvia ruokahetkiä sporttiseen arkeen.

Palloliiton ja HK-tuotemerkin yhteistyössä nostetaan esiin ruoan ja ravitsemuksen merkitystä jalkapalloa harrastaville nuorille.

  • HK on aina ollut vahvasti mukana kannustamassa liikunnan sekä hyvän ruoan ja ravitsemuksen pariin. Monipuolinen ruoka takaa energisen suorituksen niin kisakentillä, treeneissä kuin katsomoissakin. Liikunta on parhaimmillaan intohimo, kuten HK:lla intohimona on maku. Ruokailuhetket maukkaan ruoan parissa on hyvä tapa rytmittää myös liikuntasuorituksia. Liikunnan harrastaminen ja hyvä ruokasuhde kuuluvat yhteen: nuorena opitut monipuoliset ruoka- ja liikuntatottumukset kantavat aikuisuuteen asti ja rakentavat vahvaa pohjaa terveellisille elintavoille. Me HKScanissa haluamme tukea tätä. Sanoo HKScan Suomen markkinointijohtaja Mikko Järvinen.
  • Palloliitto ja HKScan ovat molemmat perinteikkäitä yli satavuotiaita toimijoita, jotka haluavat kehittyä jatkuvasti. Oikean ravitsemuksen merkitystä nuorille jalkapallon harrastajille ei voi aliarvioida, ja onkin hienoa tehdä yhteistyötä vastuullisesti tuotettua, monipuolista ja hyvinvointia edistävää ruokaa valmistavan ruokatalon kanssa, Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis kertoo.

 

Huuhkajat saavat nimensä mukaisen HK Maakarit® -artesaanimakkaran yhteistyön kunniaksi

 

Monipuolisen yhteistyön myötä Huuhkajat lennähtää kisa- ja kotikatsomoiden iloksi myös HK Maakarit® -grillimakkarauutuuteen, joka lanseerataan huhtikuussa 2022. Suomalaisesta porsaanlihasta mehevää makua vaalien ja artesaanitason makkaranvalmistajan taktisia kuvioita noudattaen syntyy kevyen chilisesti potkaiseva, makuhermoja hyväilevä ja lihaisa HK Maakarit® Suomen Huuhkajat 260 g.

 

HK Scan kertoi asiasta tiedotteessaan 20.4.2022.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää