Bauer Media tuo markkinoille RadioPlay Premium -palvelun

Aloitusvaiheessa RadioPlay Premium -palvelu sisältää Bauer Median 13 valtakunnallista FM-kanavaa sekä kaksi erillistä nettikanavaa. Kaikki nämä kanavat ovat kuunneltavissa ilman mainoskatkoja, jotka korvataan pääasiassa kanavan musiikkisisällöillä.


 

Bauer Media tuo markkinoille RadioPlay Premium -palvelun. Aloitusvaiheessa RadioPlay Premium -palvelu sisältää Bauer Median 13 valtakunnallista FM-kanavaa sekä kaksi erillistä nettikanavaa. Kaikki nämä kanavat ovat kuunneltavissa ilman mainoskatkoja, jotka korvataan pääasiassa kanavan musiikkisisällöillä.

”Audiobisneksen suunnannäyttäjänä haluamme olla kokeilemassa ja kehittämässä uusia liiketoimintamuotoja parhaiden audiosisältöjen ympärillä. Uskomme radiosisältöihimme ja niiden vetovoimaan, mutta yhdessä premium-palvelun käyttäjien kanssa tulemme jatkossa kehittämään ja kasvattamaan sisältötarjonnan monipuolisuutta”, lupaa Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen.

Ennen Suomea Bauer Media on lanseerannut RadioPlay Premium -palvelun menestyksekkäästi Englannissa, Tanskassa ja Norjassa.

Uuteen palveluun pääsee tutustumaan ilmaiseksi 30 päivän ajan, ja kokeilujakson jälkeen palvelun kuukausimaksu on 4,99 €.

Palvelu on auki osoitteessa radioplay.fi/premium.

Bauer Media kertoi asiasta tiedotteessaan 7.9.2022.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää