Suomen suositelluimmat brändit 2022

YouGov BrandIndexissä on tutkittu mitkä yritykset ja brändit ovat hyviä luomaan ns. brändilähettiläitä, eli tyytyväisiä asiakkaita, jotka suosittelisivat brändiä.


 

Mitä brändejä sinä suosittelisit ystävillesi? YouGov BrandIndex julkaisee nyt Suomen suositelluimmat brändit 2022 -listauksen.

 

YouGov BrandIndexissä on tutkittu mitkä yritykset ja brändit ovat hyviä luomaan ns. brändilähettiläitä, eli tyytyväisiä asiakkaita, jotka suosittelisivat brändiä. Julkaisemme nyt vuoden 2022 YouGov BrandIndex Recommed Rankingin. 

Fiskars on kärjessä Suomen suositelluimmat brändit listauksessa saaden pistemääräkseen 85,2%. 

Iittala sijoittuu toiseksi (83,7%). Toyota on kolmas, 82% Toyotalla ajavista suosittelisi sitä. Autoteollisuus on aina ollut hyvä luomaan brändilähettiläitä ja useat muutkin automerkit pääsevät top10-listalle. Mercedes-Benz on neljäs (79,3%), Skoda kuudes (77,4%) ja Volvo seitsemäs (77,3%).  

 

Nousijat 2022 

 

YouGov myös julkaisee listauksen eniten Recommend-pisteitään parantaneista brändeistä. 

If on suurin kasvaja, sen pisteet ovat nousseet peräti 4,2 pistettä 51,4 pisteeseen. Myös muita rahoitus-/vakuutussektorin toimijoita, kuten OP, Klarna ja S-Pankki sijoittuu 10 kärkeen nousijat-listalla.  

YouGov kertoi asiasta tiedotteessaan 1.9.2022.

 


Fiskars on kärjessä Suomen suositelluimmat brändit listauksessa saaden pistemääräkseen 85,2%. 


 

Vahvimmat nousijat suositeltujen brändien listalla.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää