Suomi saa uuden tv-kanavan

TapahtumaTV Eveon omistaa tuotantoyhtiö Rockway Oy, joka tunnetaan Euroopan laajimmasta musiikin opetusalustastaan Rockway.fi sekä korona-ajan alkuun kehitetystä suoratoistoalustastaan Keikalla.fi. Yrityksen brändejä on myös kansainvälinen frisbeegolfin opetusalusta Pulsea.com.


 

Suomalainen tapahtumiin erikoistunut kaupallinen televisiokanava TapahtumaTV Eveo käynnistää toimintansa tulevana viikonloppuna. Kanava näkyy Digitan antennitalouksissa (Kanavanippu E, väestöpeitto 98 %) sekä Telian ja Ålcomin kaapelitalouksissa kanavapaikalla 17. Vastaanottimille on hyvä suorittaa kanavahaku tai palauttaa tehdasasetukset ennen kanavahaun tekemistä. TapahtumaTV Eveo ohjelmat ovat katsottavissa myös tallenteina Eveo.fi -suoratoistoalustan arkistosta.

TapahtumaTV Eveon omistaa tuotantoyhtiö Rockway Oy, joka tunnetaan Euroopan laajimmasta musiikin opetusalustastaan Rockway.fi sekä korona-ajan alkuun kehitetystä suoratoistoalustastaan Keikalla.fi. Yrityksen brändejä on myös kansainvälinen frisbeegolfin opetusalusta Pulsea.com.

TapahtumaTV Eveo on Suomen ensimmäinen tv-kanava, joka tarjoaa tapahtumiin ja niihin liittyviin aiheisiin keskittyviä ohjelmia. Kanava lähettää ohjelmia aluksi 12 tuntia viikossa lauantaisin ja sunnuntaisin iltapäivällä ja loppuillasta.

Eveon ensimmäiset omat tuotannot vievät ruuanvalmistuksen äärelle ja huippumuusikoiden sielun maailmoihin sekä joulukonsertteihin. Keväällä 2023 ohjelmatarjonta ja lähetysajat lisääntyvät, kun kanava on saatu lanseerattua.

Michelin-tähtiravintolan taitureita ja huippuartisteja

Uunituoreen Menumestarit-ohjelmasarjan ensimmäinen tuotantokausi käsittelee maukasta kasvisruokaa ja on linkitetty tammikuussa 2023 järjestettävään Vegemessut-tapahtumaan. Michelin-tähdellä palkitun Ora-ravintolan keulahahmo Sasu Laukkonen ja Alessandro Karttunen tempaavat kotikokit ruoanlaiton saloihin viemällä heidät pintaa syvemmälle makujen ja tekniikoiden maailmaan.

Starat-haastattelusarjassa kuullaan uusia näkökulmia esiintymislavojen kulissien takaa artistielämän haasteista; iloista ja suruista. Musiikkitoimittaja Pasi Kostiaisen vieraina nähdään mm. Mikko Alatalo, Samu Haber, Osmo Ikonen ja Ile Kallio. Musiikkimaailma aukeaa myös estradin puolelta, kun TapahtumaTV Eveon kanavalla näytetään korona-ajan alun taltioinnit popkanteletar Ida Elinan ja laulaja Jari Sillanpään joulukonserteista.

Vuoden Auto Suomessa 2023 -julkistus gaalakoosteessa

Tulevana viikonloppuna TapahtumaTV Eveon katsojille tarjoillaan Auto- ja Liikennegaalan pikakooste Tampere-talolta. Ohjelma huipentuu Vuoden Auto Suomessa 2023 -kilpailun voittajan julkistamiseen. Kuuden auton jännittävään finaaliin ovat selviytyneet Kia Niro, Mercedes-Benz EQE, Opel Astra, Renault Megane E-Tech, Škoda Fabia ja Volkswagen ID. Buzz.

TapahtumaTV Eveon ohjelmistoa v. 2023

Vuoden 2023 aikana TapahtumaTV Eveo esittää mm. ohjelmasarjat Menumestarit, Iskelmämestarit-laulukilpailu 2023, Laulajatehdas, Yrittäjäfoorumi, Business Fight Helsinki, Maailman onnellisin kansa, Frisbeegolf-kilpailut 2023 sekä Kiekot koriin.

Verkkosivut: https://www.eveo.fi/

Eveo kertoi asiasta tiedotteessaan 13.12.2022.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää