Robbie Williams ja Purina Latz ylistävät kissan elämää

Englantilainen supertähti tunnetaan muustakin kuin menestysbiiseistään – fanit ovat jo pitkään tienneet, että Robbie Williams on kissojen ystävä.


 

Robbie Williams on Latzin uusi ääni. Artistin 25.1.2023 julkistettu kansainvälinen yhteistyö Purina Latzin kanssa sisältää muun muassa uuden laulun, joka ylistää kissan elämää. Latz on Suomen suosituin kissanruokamerkki.

Englantilainen supertähti tunnetaan muustakin kuin menestysbiiseistään – fanit ovat jo pitkään tienneet, että Robbie Williams on kissojen ystävä. Taustalla on siis aito kiintymys, kun hän aloittaa kansainvälisen yhteistyön Purina Latzin kanssa. Artisti on Latzin uusi ääni ja mukana isossa, kansainvälisessä mainoskampanjassa. Samassa yhteydessä hän julkistaa uuden kappaleen It’s Great to Be a Cat nelijalkaisten ystäviensä ja Latzin kunniaksi.

– Nyt voin viimein nostaa kissan pöydälle ja paljastaa, että olen Latzin uusi ääni. Minulla on ollut vuosien mittaan useita kissaystäviä ja tarkkailtuani heidän kiehtovaa käytöstään voin vakuuttaa, että kissan elämä on mahtavaa, sanoo Robbie Williams.

Kissat inspiroivat

Inspiraatiota biisintekoon Robbie Williams sai omista kissoistaan ja Latz-tuotteiden piirretystä tunnushahmosta, fiksusta ja veikeästä kissasta. Nestlé-konserniin kuuluva Purina Latz on Suomen ylivoimaisesti suosituin kissanruokamerkki. Herkulliset Latz-tuotteet ovat olleet markkinoilla meillä jo vuodesta 1988, joten tuotemerkillä on meneillään 35-vuotisjuhlavuosi.

Mainoskampanja ja uusi biisi It’s Great to Be a Cat julkaistaan samaan aikaan kaikkialla Euroopassa.

– Latz-kissa on uniikki ja kansainvälisesti tunnettu hahmo kuten Robbie Williamskin. Yhdessä he muodostavat täydellisen duon ja heidän tuomisensa yhteen on tähänastisista resepteistämme paras, kommentoi Purina Latzin Group Marketing Director Fabio Degli Esposti.

Lemmikkiruokavalmistaja Nestlé Purina kertoi asiasta tiedotteessaan 25.1.2023. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää