Intersport on luotetuin urheilukauppa 2023

Intersport on luotetuin tuotemerkki urheilukaupan alalla Suomessa vuonna 2023. Asia käy ilmi Valittujen Palojen teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta. Intersport oli ykkönen myös vuonna 2022.


 

Intersport on luotetuin tuotemerkki urheilukaupan alalla Suomessa vuonna 2023. Asia käy ilmi Valittujen Palojen Norstat-tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

 

Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa XXL:ään. Stadium oli kolmantena urheilukaupan tuotemerkkien luottamusvertailussa, Budget Sport neljäntenä, Sportia viidentenä ja Kesport kuudentena.

 

Urheilukauppojen kuuden kärki oli sama myös vuosi sitten tehdyssä kyselyssä.

 

Intersportin nimesi luotetuimmaksi urheilukaupaksi 42,1 prosenttia vastaajista. XXL:n nimesi luotetuimmaksi 20,2 prosenttia vastaajista ja Stadiumin 17,5 prosenttia vastaajista.

 

Näin tutkimus tehtiin

 

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti Norstat-tutkimuslaitoksella viime vuoden lopulla. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2008 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

 

Luotetuimmat urheilukaupat Suomessa 2023 (suluissa vuosi 2022)

 

1. Intersport (1)

2. XXL (2)

3. Stadium (3)

4. Budget Sport (4)

5. Sportia (5)

6. Kesport (6)

 

 

Valitut Palat on osa Reader’s Digestin kansainvälistä lehtiperhettä.

 

Lähde: Valitut Palat 28.6.2023

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää