Mökkiradio aloitti Etelä-Savossa

Mökkiradion vastaava tuottaja Rikhard Matalalampi. Kuva: Mökkiradio Oy

 

Mökkiradio on Suomen ensimmäinen aito paikallisradio mökkipaikkakunnille. Radio toimii FM taajuudella 102,4 Etelä-Savossa sekä nettiradiona osoitteessa mökkiradio.fi.

 

Mökkiradion edeltäjä Luova Mökkitie -portaali pilotoitiin Mäntyharjussa vuosina 2016–2017, jonka menestyksen innoittamana konseptia päätettiin laajentaa. Visiona on olla aito paikallinen media ja laajentua tulevaisuudessa Suomen suurimmaksi mökkipaikkakuntien paikallismediaksi.

“Mökkiradion aloittaminen Etelä-Savosta on luontevaa, sillä Mäntyharju on sen kotipitäjä. Mökkiradio laajenee vuonna 2024 Varsinais-Suomeen, Pirkanmaalle sekä Ruka-Kuusamon alueelle. Olemme uskollisia luomallemme konseptille ja panostamme jatkossakin paikalliseen sisältöön, niinhän aito paikallisradio toimii” sanoo pitkän uran media-alalla tehnyt Mökkiradion perustaja Rikhard Matalalampi.

Yli puolet radion ohjelmasisällöistä on paikallisten itse tuottamaa. Radioon on tehty kevään aikana lukuisia mielenkiintoisia ohjelmia muun muassa paikallisista taiteilijoista, retkipaikoista sekä tapahtumista. Mukana on myös kiehtovia tarinoita Etelä-Savosta ja kalastusohjelmaa. Musiikkista vastaa alan huipputekijät ja soittolistat ovat rakennettu niin, että eri vuorokauden aikoina soi erityylistä musiikkia.

 

Mökkiradio tuo yhteen alueen kanta- ja kausiasukkaat, yritykset ja yhteisöt

 

- “Mökkipaikkakuntien ongelmana on usein se, etteivät alueen paikalliset- ja kausiasukkaat, palvelut tai yritykset tavoita toisiaan. Mökkiradio.fi on palveluportaali, joka yhdistää nämä kohderyhmät” sanoo Matalalampi.

Paikalliset sisällöt tavoittavat Mökkiradion avulla alueen kanta- ja kausiasukkaat sekä tarjoavat arvokasta tietoa alueen ihmisille. Yrityksille Mökkiradio tarjoaa oivan alustan tavoittaa tuhansia ihmisiä viikoittain radiomainonnalla sekä nettisivujen videomainoksilla.

 

Lähde: Mökkiradio Oy 7.6.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää