Tatu Ahoselle hopeinen elämäntyömerkki

Useiden kansainvälisten yritysten, kuten Genelecin ja Hurtan, brändien rakentamiseen osallistumisen lisäksi Ahonen on tehnyt kiitellysti työtä esimerkiksi Kuopion alueen matkailu- ja kaupunkibrändien parissa. 


 

Ahooy Creativen yrittäjä Tatu Ahoselle myönnettiin elämäntyömerkki jo ennen kuin oma ikämittari liikahti 40 vuoteen. Keskuskauppakamarin hopeinen erikoismerkki myönnetään vähintään 20 vuoden työstä elinkeinoelämässä, joka on pitänyt sisällään erityisiä työsuorituksia sekä pitkän uran yrittäjänä.

 

Ansiomerkki ansaitusti ennen 40-vuotisjuhlia

 

Saavutus onnistui, koska Tatu Ahonen aloitti itsenäisen liiketoiminnan jo alle parikymppisenä. Vuonna 2002 perustettu Ahooy Creative on kasvanut Ahosen johdolla pienestä mainostoimistosta kilpailukykyiseksi brändi- ja markkinointitoimistoksi, joka työllistää tällä hetkellä 40 henkeä.

Useiden kansainvälisten yritysten, kuten Genelecin ja Hurtan, brändien rakentamiseen osallistumisen lisäksi Ahonen on tehnyt kiitellysti työtä esimerkiksi Kuopion alueen matkailu- ja kaupunkibrändien parissa. 

Vuosien varrella kerätty kokemus ei ole sammuttanut janoa rakentaa brändin avulla parempaa liiketoimintaa yrityksille. Elokuussa pyöreitä vuosia täyttävä Ahonen upottaa edelleen kätensä saveen, tällä hetkellä luovan johtajan tittelillä. 

Kerrankin sanattomana

Ahonen yllätettiin Ahooy Creativen kesäpäivillä Kuopiossa 16.6.2023 hopeisella ansiomerkillä. Toimitusjohtaja Jukka Kekäläisen puheen sekä johtoryhmän suorittaman kukituksen jälkeen Ahonen oli todennäköisesti ensimmäisiä kertoja elämässään sanaton.

Lyhyen ajatusten kasaamisen jälkeen luova johtaja käänsi huomion isompaan kuvaan ja kiitteli vuolaasti jokaista ahooylaista, jotka ovat olleet mahdollistamassa hopeista ansiomerkkiä.

“Perhana, pääsitte yllättämään”, Ahonen aloitti. “Kiitos tästä kuuluu ennen kaikkea teille. Vuosien varrella on ollut niin helppoja kuin hankalia ajanjaksoja, mutta nyt kun katselee ympärille, niin tuntuu, että ollaan pisteessä jossa oikeita asioita tapahtuu luonnostaan. Ollaan löydetty yhdessä oikea mindset”, Ahonen jakoi kiitosta työntekijöille.

Ahosen mukaan 20 vuoden virstanpylvään saavuttaminen on niitä asioita, joita osaa arvostaa uran ehtoopuolella tai eläkkeellä. Puheessa toistui, miten kyseessä on matka, joka on vielä kesken. Lisäksi hän visioi lyhyesti yrityksen tulevaisuutta.

“Olen aina ajatellut, että yritykset ovat meillä vain lainassa. Parhaat niistä elävät vielä meidän jälkeemme. Ja nyt kun katselen ympärilleni, niin olemme löytäneet työntekijöitä, ja ennen kaikkea ihmisiä, joilla on potentiaalia jatkaa tätä vielä pitkään”, Ahonen kertoi.

“Hopeaa tuli, te olette kultaa”, Ahonen päätti puheensa ja otti vastaan ansaitut aplodit.

 

Lähde: Ahooy Creative 31.7.2023


 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää