Hobby Hallista valikoimaltaan suurin verkkokauppa

Toukokuussa 2023 Hobby Hall avasi Marketplacen, missä yritykset voivat myydä tuotteitaan. Tällä hetkellä yli 200 myyjää Suomesta, Baltian maista ja Puolasta myy tuotteitaan Hobbyhall.fi Marketplace-alustan kautta. He tarjoavat tuhansia tuotteita suomalaisille asiakkaille.


 

PHH Groupiin kuuluva verkkokauppa ja Marketplace-alusta Hobbyhall.fi teki historiallisen ennätyksen, kun sen asiakkaiden tilattavissa olevien tuotteiden määrä ylitti miljoonan. Tämän rajan ylittämällä Hobbyhall.fi:stä on tullut valikoimaltaan Suomen suurin verkkokauppa.

 

"Olemme iloisia siitä, että verkkokaupastamme on tullut paikka, jossa näin laaja tuotevalikoima tarjoaa ostajille helpon yhden kaupan taktiikan sekä mahdollisuuden löytää uusia ja mielenkiintoisia tuotteita ja tuotemerkkejä", sanoo Janna Latva, Hobby Hall Suomi Oy:n COO.

Monipuolisemman tuotevalikoiman, tuhansien tuotemerkkien ja erilaisten maksu- ja toimitusvaihtoehtojen ansiosta suomalaisilla asiakkailla on erinomainen mahdollisuus tilata tuotteita kotiinsa nopeasti ja helposti. Tällä hetkellä Marketplacen kautta on ostettavissa eniten tuotteita urheilun- ja vapaa-ajan, keittiön pienkoneiden ja muodin tuotekategorioissa.

"Vaikka meistä on tullut valikoimaltaan Suomen suurin verkkokauppa, jatkamme verkkokaupan kehittämistä ja laajennamme tuotevalikoimaamme jatkuvasti", Latva kertoo.

Toukokuussa 2023 Hobby Hall avasi Marketplacen, missä yritykset voivat myydä tuotteitaan. Tällä hetkellä yli 200 myyjää Suomesta, Baltian maista ja Puolasta myy tuotteitaan Hobbyhall.fi Marketplace-alustan kautta. He tarjoavat tuhansia tuotteita suomalaisille asiakkaille.

"Tavoitteenamme on kehittää edelleen Marketplace-toimintaa ja houkutella lisää myyjiä, jotka voivat laajentaa valikoimaamme eri kategorioiden tuotteilla", Latva sanoo.

Marketplace on herättänyt paljon kiinnostusta myös suomalaisissa yrityksissä, jotka näkevät neljän eri markkinan hallinnan helppouden yhdeltä alustalta. Vaikka samaan PHH-konserniin kuuluvat markkinapaikat toimivat eri nimillä - HobbyHall.fi Suomessa, Pigu.lt Liettuassa, 220.lv Latviassa ja Kaup24.ee Virossa - myyjät tarvitsevat vain yhden tilin käydäkseen kauppaa kaikilla neljällä markkinapaikalla, jotka tavoittavat yhteensä yli 11 miljoonaa asukasta.

"Tavoitteenamme on parantaa nykyisiä Marketplace-palveluja ja kehittää uusia, jotta voimme tuottaa mahdollisimman paljon arvoa Marketplacen myyjille ja samalla varmistaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen - laajan tuotevalikoiman, houkuttelevat hinnat, nopean ja oikea-aikaisen toimituksen", Latva kertoo.

 

Lähde: Hobby Hall Suomi Oy 23.10.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää