MTV:n suoratoistopalvelut yhdistyivät MTV Katsomoksi

Nyt kaikki MTV:n sisällöt ovat katsottavissa yhdestä palvelusta ja yhden kirjautumisen takaa.

 

MTV Katsomon ja C Moren sisällöt ovat yhdistyneet tiistaina 10. lokakuuta 2023 uuteen palveluun, MTV Katsomoon. Nyt kaikki MTV:n sisällöt ovat katsottavissa yhdestä palvelusta ja yhden kirjautumisen takaa. Samalla myös MTV:n maksukanavat ovat saaneet uudet nimet. Uutta MTV Katsomoa voi katsoa joustavasti maksutta tai maksullisilla MTV Katsomo+ -tilauksilla. 

Uusi MTV Katsomo kokoaa kaikki MTV:n sisällöt yhteen palveluun. Samalla suoratoistopalvelut yhtenäistyvät osaksi MTV-brändiperhettä. Uusi MTV Katsomo tarjoaa ennennäkemättömän monipuolisen kattauksen laatusisältöjä ja genrejä aina draamasta uutis- ja ajankohtaisohjelmiin, urheilusta lastenohjelmiin sekä viihteestä elokuviin ja realitysarjoihin.  

Jo tällä viikolla ensi-iltansa MTV Katsomossa saa odotettu suurtuotanto, MTV-alkuperäissarja Estonia, jonka ensimmäiset jaksot julkaistaan 12. lokakuuta. Myös suositun Ensitreffit alttarilla -sarjan kymmenes juhlakausi käynnistyy MTV Katsomossa heti 10. lokakuuta. MTV Katsomon kaikkien aikojen kisakatsomossa viihdytään muun muassa vahvasti käynnistyneiden Liigan ja Mestiksen parissa sekä seurataan MM-rallikauden mestaruustaiston loppuhuipennusta.

Katsojille uusi MTV Katsomo mahdollistaa entistä monipuolisempia ja joustavampia tapoja seurata MTV:n laajaa sisältökattausta. Uudesta MTV Katsomosta on katsottavissa maksutta monipuolisesti sisältöjä, kuten MTV:n viihdeohjelmia sekä uutis- ja ajankohtaisohjelmia. Eturivin paikan koko MTV:n sisältötarjontaan takaa maksullinen MTV Katsomo+ -tilaus, jonka voi hankkia joko ilman mainoksia tai edullisemmin sisältäen myös mainontaa. Lisäksi tilaukseen voi yhdistää MTV:n urheilusisällöt.

”Uusi MTV Katsomo on tärkeä osa MTV:n uutta strategiaa. On koko MTV:lle upea hetki, kun pääsemme julkaisemaan uuden suoratoistopalvelun. MTV Katsomon ja C Moren sisältöjen yhdistyessä pääsemme esittelemään ennennäkemättömän monipuoliset sisältömme yhdessä uudessa palvelussa, yhden kirjautumisen takana. Työ MTV Katsomon parissa ei suinkaan lopu tähän, vaan jatkamme MTV Katsomon kehittämistä kohti Suomen parasta digitaalista kokemusta sekä katsojillemme että mainostaja-asiakkaillemme”, kertoo MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.  

Uudistuksen myötä myös MTV:n maksukanavat ovat saaneet uudet nimet. C Moren urheilukanavat ovat jatkossa MTV Urheilu 1, MTV Urheilu 2, MTV Max, MTV Liiga UHD, MTV Liiga 1–7-kanavat sekä uusi kanava MTV Urheilu 3. Lasten ikioma kanava tunnetaan nimellä MTV Juniori. Entisellään jatkavat elokuussa nimeä vaihtaneet MTV Aitio ja MTV Viihde sekä SF-Kanalen.

C More -suoratoistopalvelun käyttäjät voivat 10. lokakuuta alkaen aloittaa katselun uudessa MTV Katsomossa kirjautumalla sisään tutuilla tunnuksillaan. Asiakkaat tulevat saamaan henkilökohtaisesti lisätietoja ja ohjeita uuden palvelun käyttöönottoon liittyen. C More -suoratoistopalvelun käyttö päättyy myöhemmin syksyllä erikseen ilmoitettavan aikataulun mukaan. 

Lähde: MTV Oy 10.10.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää