Lidlin alekampanja innosti lataamaan etusovellusta

Lidl käynnisti 30.11. ennen näkemättömän kampanjan: Lähes koko joululuun ajan asiakkaat saavat tarjouskuponkia näyttämällä viiden euron alennuksen jokaisesta vähintään 40 euron ostoksesta. Alennuskuponki sai suomalaiset ryntäämään sovelluskauppaan ja lataamaan etusovellusta. Kuva: Lidl


 

Lidl ilmoitti joulukuun vaihteessa antavansa viisi euroa alennusta vähintään 40 euron ostoksista lähes koko joulukuun ajan. Ensimmäisen tarjousviikon aikana jopa kymmenentuhatta suomalaista latasi kaupan etusovelluksen saadakseen alennukseen oikeuttavan kupongin. 

 

Lidl käynnisti 30.11.2023 ennen näkemättömän kampanjan: Lähes koko joululuun ajan asiakkaat saavat tarjouskuponkia näyttämällä viiden euron alennuksen jokaisesta vähintään 40 euron ostoksesta. Alennuskuponki sai suomalaiset ryntäämään sovelluskauppaan ja lataamaan etusovellusta. Lidl Plus -sovelluksen uusien lataajien määrässä näkyy selkeä piikki kampanjan käynnistyttyä.  

– Osasimme odottaa, että kampanja aiheuttaa innostusta asiakkaissamme, mutta sovelluksen uudet latausmäärät pääsivät kuitenkin yllättämään iloisesti. Lidl Plussassa on aiemminkin ollut erinomaisia etuja, mutta tämä kyseinen kampanja menee kyllä kärkeen. Kampanjan ensimmäisenä päivänä sovellukseen rekisteröityi useita tuhansia uusia käyttäjiä ja viikossa meni kymmenen tuhannen raja rikki, sanoo Lidlin kampanjoinnin ja markkinoinnin johtaja Meri Aalto.

Lidl Plus -sovelluksen ohella kuponki löytyy myös Lidlin viikottain ilmestyvästä tarjouslehdestä. Ensimmäisten kampanjapäivien aikana kassoilla vilisivätkin kiivaaseen tahtiin niin sähköiset kuin paperisetkin kupongit. Ensimmäisten kampanjapäivien aikana kuponkeja skannattiin ahkerasti ympäri Suomen, joten jopa sadattuhannet suomalaiset saivat helpotusta jouluostoksiinsa jo muutaman päivän aikana. Parhaimmillaan asiakas voi saada 12,5 prosenttia alennusta koko joulukuun ostoksistaan Lidlissä.

– Tämä on todella iso panostus asiakkaisiimme. Rahanarvoisen edun lisäksi kuponki on selvästi tuonut asiakkaillemme myös rutkasti hyvää mieltä – myymälöistä on kuulunut terveisiä, että asiakkaat ovat kiitelleet ja kertoneet alennuksen tulevan todella tarpeeseen joulun hankintojen käydessä kuumimmillaan, kertoo Lidlin myynnin ja tavaranhallinnan johtaja Akseli Mäkisalo.

Tarjouskampanja on voimassa 30.11.−27.12.2023 eli vielä reilun viikon ajan. 40 euron yhteissummaa eivät kerrytä alkoholi-, tupakka-, tupakointi- ja nikotiinituotteet, äidinmaidonkorvikkeet, aikakaus- ja sanomalehdet, postikortit, pullopantit tai lahjakortit.

 

Lähde: Lidl Suomi 19.12.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää