Suomalainen Videobot palkittiin Luxemburgissa

Turkulaislähtöinen Videobot voitti Creative Young Entrepreneur -palkinnon Luxemburgin Nuorkauppakamarin järjestämässä kilpailussa. Videobot on sarjayrittäjien Matias Mäenpään ja Anssi Kivirannan viimeisin menestystarina, joka on saavuttanut huomattavaa kansainvälistä kasvua lyhyessä ajassa.


 

Video valtaa alaa tekstisisällöiltä verkossa ja muodostaa jo 80 prosenttia verkkoliikenteestä. Markkinointiteknologia-startup Videobot rakentaa entistä vaikuttavampia käyttäjäkokemuksia verkossa personoiduilla ja interaktiivisilla video-chatboteilla.

Turkulaislähtöinen Videobot voitti Creative Young Entrepreneur -palkinnon Luxemburgin Nuorkauppakamarin järjestämässä kilpailussa. Kilpailuun osallistui 32 yritystä, ja kriteereinä voittajan valinnassa olivat kaupallista toimivuus, innovatiivisuus, yhteiskunnallinen vaikuttavuus, kyky selviytyä haasteista sekä pitkän aikavälin näkemyksellisyys. Voittajan valitsi 14 hengen raati.
 

Videobot on sarjayrittäjien Matias Mäenpään ja Anssi Kivirannan viimeisin menestystarina, joka on saavuttanut huomattavaa kansainvälistä kasvua lyhyessä ajassa. Mäenpää ja Kiviranta perustivat Videobotin kesällä 2022, ja tänä päivänä yhtiöllä on asiakkainaan lähes 200 suurta ja keskisuurta yritystä lähes 20 maassa.
 

”Olemme onnistuneet saavuttamaan asiakkaidemme luottamuksen ja nyt vakuuttamaan myös innovatiivista yrittäjähenkeä arvostavan asiantuntijaraadin. On hienoa, että meidän tiimin kova työ tunnustetaan. Tämä palkinto menee kaikille videobottilaisille”, summaa Mäenpää tuntojaan palkintotilaisuuden jälkeen.
 

Kilpailun toiselle sijalle ylsi lisätyn todellisuuden startup Fabstwines ja kolmanneksi hallinnoituja pilvipalveluja tarjoava Emma.
 

Videobot on lyhytvideot ja chatbotin toiminnallisuudet innovatiivisesti yhdistävä SaaS-startup, jonka ratkaisulla yritysten asiakaspolut voidaan tuoda ketterästi videoaikaan. Yhtiön asiakaskuntaan  kuuluu toimijoita muun muassa televiestinnän, autokaupan, kiinteistöjen ja asumisen aloilta.
 

“Videobot on kasvanut puolessatoista vuodessa kansainvälisesti merkittäväksi toimijaksi, ja ratkaisumme toimii yhtä lailla tuotteiden ja palvelujen esittelyn välineenä kuin poliittisten näkökulmien välittäjänä. Haluamme tulla videobottien Coca-Colaksi”, toteaa Mäenpää.
 

Lähde:  San Francisco Oy, Videobot 14.12.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää