Laitila Jokereiden pääyhteistyökumppaniksi

Monivuotisen sopimuksen myötä Jokerien, joukkueen sidosryhmien sekä kannattajien janonsammuttajat tulevat Laitilasta.


 

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on jatkossa yksi Jokereiden pääyhteistyökumppaneista. Monivuotisen sopimuksen myötä Jokerien, joukkueen sidosryhmien sekä kannattajien janonsammuttajat tulevat Laitilasta. Yhteistyö on monin tavoin merkittävä molemmille osapuolille. 

Niin Jokerit kuin Laitilakin hakevat lähivuosina hallittua kasvua asemastaan varsin vahvana haastajana isommille toimijoille. - Tilaisuuksia kokea tämänkaltaista yhteistyön voimaa ja tekemisen iloa tulee vastaan vain harvoin, Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Lauri Sipponen kertoo.

- Aloitamme suurella innolla yhteistyön Laitilan kanssa. Löysimme keskusteluissa nopeasti yhteisen sävelen ja molemmilla oli kova tahtotila päästä tekemään yhdessä jotain uutta ja freesiä. Nyt on hienoa päästä tarjoamaan Laitilan laadukkaasti valmistettuja tuotteita koko jokeriperheelle, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

- Tämän kokoluokan yhteistyö on Laitilassa ennennäkemätön, mutta jaamme Jokereiden kanssa innostuksen lisäksi poikkeuksellisen yhteneväisen tulevaisuuskuvan ja arvot, joten päätös yhteistyöstä oli lopulta helppo, kertoo Sipponen.

Jokereiden toiminta käynnistyi uudelleen 1.6.2023 uusien omistajien johdolla. Seuralla on satoja junioripelaajia ja Jokerit Liikuttaa -ohjelma, jolla kannustetaan lapsia ja nuoria matalalla kynnyksellä liikunnan pariin. Sen lisäksi, että Jokerit tuottaa junioriputkestaan huippukiekkoilijoita, haluaa seura kantaa vastuuta myös koko suomalaisen yhteiskunnan kannalta merkittävissä kysymyksissä.

Lähde: Laitilan Wirvoitusjuomatehdas 17.11.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Joka kolmas epäilee vihreää siirtymää