Kramp laajenee kahdella myymälällä

Rakennus ja autotarvike Rati Oy:n myymälä muuntautui Powered by Kramp -konseptin mukaiseksi helmikuussa ja palvelee nyt tehokkaasti paikallisia urakoitsijoita ja maatalousyrittäjiä.


 

Meillä on ilo tiedottaa, että Powered by Kramp  -myymäläverkosto laajenee jälleen uusien kauppiaiden myötä, kun Rakennus ja autotarvike Rati Oy sekä E-P:n Kone ja Tarvike Ky:n Seinäjoen myymälä liittyvät mukaan myymäläverkostoon. Kummankin uudistuneen myymälän avajaisia vietetään perjantaina 15. maaliskuuta.

 

Rakennus ja autotarvike Rati Oy:n myymälä muuntautui Powered by Kramp -konseptin mukaiseksi helmikuussa ja palvelee nyt tehokkaasti paikallisia urakoitsijoita ja maatalousyrittäjiä.

Tuomo ja Teemu Buckmanin johtama Rakennus ja autotarvike Rati Oy on merkittävä rakennus- ja autotarvikepuolen toimittaja Isokyrössä. Myymälässä on suuri määrä rakennuspuolen merkkejä sekä Fixus-autovaraosat ja tarvikkeet. Myymälästä noin 250 m² muuttui helmikuussa PbK-myymäläksi, minkä myötä entinen kapea maatalousvalikoima sekä konepuolen valikoima laajeni palvelemaan tehokkaasti paikallisia urakoitsijoita ja maatalousyrittäjiä.  

Kauppiaat Tuomo ja Teemu Buckman:  ”Olemme tyytyväisiä päästessämme mukaan Powered by Kramp -kauppiasverkostoon. Olemme innoissamme yhteistyöstä ja helmikuussa tehdystä myymäläremontista, jonka myötä pääsemme palvelemaan sekä uusia että vanhoja asiakkaitamme entistä paremmin” 

Kramp Oy kaupallinen johtaja Sami Jerkku: ”Olemme jo pitkään etsineet tälle hyvin potentiaaliselle alueelle vahvaa toimijaa. On ilo toivottaa Ratin tiimi mukaan Krampin ketjuun. Heidän paikallinen kokemuksensa tulee tuomaan vahvan arvon Isokyrön alueen koneurakoitsijoille sekä maanviljelijöille”. 

Lisäksi yhteistyömme E-P Kone ja Tarvike Ky:n kanssa laajenee Pirkkalasta nyt myös Seinäjoelle. Seinäjoen n. 500 m² myymälään on muokattu Powered by Kramp -konseptin mukainen alue ja avajaisia juhlistamme perjantaina 15.3.2024. 

Kauppiaat  Seppo ja Timo Rajahalme:  “Seinäjoen myymälän muuttuminen Powered by Kramp -myymäläksi on luonnollinen jatkumo yhteistyöllemme Pirkkalassa. Toivotamme uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleeksi ostoksille uudistuneeseen myymäläämme!" 

 Kramp Oy Kaupallinen johtaja Sami Jerkku: ”Yhteistyömme on kehittynyt hyvin jo monen vuoden aikana Pirkkalassa ja nyt Seinäjoen mukaantulo vahvistaa sitä entisestään. Myymälä toimii jatkossa erittäin laajasti niin maanviljelijöitä kuin koneurakoitsijoita palvellen”. 

 

Lähde: Kramp Oy 14.3.2024

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Aikakauslehtien kansista jälleen yleisöäänestys

Verkkokauppa.com uudistaa verkkokauppansa