Saarioinen jälleen mukana Stadi Cupissa

Stadi Cupiin on ilmoittautunut yli 440 joukkuetta ympäri Suomea.


 

Saarioinen on mukana toista kertaa vauhdittamassa maailman suurinta tyttöjen ja naisten jalkapalloturnausta Helsingissä 6.–9.6.2024. Stadi Cupiin on ilmoittautunut yli 440 joukkuetta ympäri Suomea.

Elintarvikekonserni Saarioinen toimii tapahtuman yhteistyökumppanina ja järjestää maistatuksia Stadi Cupin tapahtumatorilla Käpylässä Good to Go -uutuustuotteista.

Tämä yhteistyö Saarioisen kanssa on meille todella merkittävä. Saarioisen panostus tapahtumaan ei ainoastaan tarjoa herkullisia makuelämyksiä, vaan myös tukee nuorten urheilijoiden arkea tarjoamalla vinkkejä terveelliseen ja ravitsevaan ruokavalioon. Olemme iloisia siitä, että voimme yhdessä kannustaa nuoria reiluun yhteispeliin ja terveelliseen elämäntapaan. Tämä yhteistyö heijastaa tavoitteitamme edistää jalkapallon harrastamista tyttöjen keskuudessa, ja olemme kiitollisia Saarioisen tuesta tässä pyrkimyksessä”, kertoo Stadi Cup ry:n toiminnanjohtaja Sami Löf.

”Nuorten hyvinvointi ja perheiden sujuva arki ovat meille tärkeitä teemoja. Ilo olla mukana kannustamassa nuoria reiluun yhteispeliin sekä liikunnalliseen ja hyvinvoivaan arkeen. Saarioinen on mukana tapahtumassa vinkkaamassa kunnon eväistä ja ravitsemuksesta osana nuorten urheilijoiden arkea”, kertoo Tia Yrjölä Saarioisilta.

Saarioinen julkaisee tapahtumassa myös uuden lapsille ja nuorille suunnatun ravitsemusoppaan. Oppaaseen on koottu helppoja ja maistuvia vinkkejä liikkuvan nuoren päivään. Opas on tehty yhteistyössä Suomen Olympiakomitean ja heidän ravitsemusasiantuntijoidensa kanssa. 

 

Lähde: Saarioinen 30.5.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fundulta oivaltava mainos

Helsingin Sanomat laihduttaa – Laura Saarikoski irtisanoutui

Yle esittää Harrisin ja Trumpin vaaliväittelyn